B O I T T      Extra informatieVEWF software

Bedrijfsopleidingen

Altijd de link met de praktijk

Wilt u uw bedrijfsvoering optimaal organiseren? En daarin uw midden- en lager kader een zelfstandiger rol geven? Wilt u zelf effectiever opereren? Dan delen onze docenten graag hun praktijkervaring met u.

Uw cursisten werken met praktijkopdrachten uit de eigen organisatie bij onze bedrijfs- en arbeidskundige opleidingen. En met rollenspelen bij onze sociale vaardigheids­trainingen.

Onze opleidingen zijn instrumenteel. Steeds is de link tussen theorie en praktijk ge­waar­borgd. We sluiten aan op de dagelijkse gang van zaken in uw organisatie. Omdat we geloven dat de overge­dra­gen kennis dàn echt gebruikt wordt.

Meer informatie  Microsoft

Advies

Wij denken graag met u mee

Een externe gesprekspartner werkt vaak uitstekend als klankbord om uw plannen te toetsen. Wij vervullen graag die rol. Relativeren en spiegelen. Vullen aan waar nodig. Plaatsen in perspectief. Wij geven de voorzet, u kopt hem in.

Neem contact op voor dat goede gesprek. Bel ons op 071-7370050.

Meer informatie  Training & support

Detachering

Voor tijdelijke ondersteuning

Voor tijdelijke ondersteuning op bedrijfskundig of arbeidskundig terrein kunt u een beroep op onze ervaren adviseurs doen. Wij komen graag naar u toe.

U kunt ons ook inhuren om nog sneller uw bedrijfs­database met norm­tijden op te bouwen. Dit bijvoorbeeld na implementatie van onze VWF Versneld Work Factor normtijd software.

Informeer vrijblijvend, een bedrijfsbezoek is gratis.

Meer informatie  Microsoft

Software

Normtijden snel en accuraat

Wij hebben de oplossing. Normtijden voor bewerkingen in productiebedrijven geven vaak aanleiding tot discussie. Door onze software in te zetten bent u daarvan af. Ons systeem genereert onpartijdige normtijden.

Informeer en nodig ons uit om een vrijblijvende demo te komen geven op uw bedrijfslocatie. Bel 071-7370050 of gebruik het Contactformulier.

Naar onze software website